AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsuya girmek

Kahve falında akarsuya girmek

Kahve falında akarsuya girmek rahat bir hayat yaşayacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında akarsuya girmek gördüyseniz:

  • Yeni bir yere taşınabilir, yeni bir yer veya bir mal satın alabilir, ailenizi genişletebilir veya ek işler bulabilirsiniz.

Kahve falında akarsuyun içine girmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akarsuya girmek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında akarsudan geçtiğini görmek mutsuz olacağına, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akarsuda yüzmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, bereket ve huzur getireceğine delalettir.

Kahve falında akarsuda bulaşık yıkamak zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında akarsu içinde yılan görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında akarsudan su doldurmak makamının sürekli yükseleceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında durgun akarsu görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir