AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsuda görmek

Kahve falında akarsuda görmek

Kahve falında akarsuda görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında akarsuda gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi olunması gereken zamanlardasınız.

Kahve falında kırmızı akarsu görmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında akarsuda el yıkamak yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde akarsu görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine inanılır.

Kahve falında akarsu yatağı görmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, ayıplanacağına delalettir.

Kahve falında yeşillik ve akarsu görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına delalet eder.

Kahve falında berrak akarsu görmek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında büyük akarsu görmek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akarsuya girmek tartışmalar yaşanacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir