AnaSayfa / Genel / Kahve falında azraili beklemek

Kahve falında azraili beklemek

Kahve falında azraili beklemek insanların yolunu aydınlatacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, çok zor günler yaşayacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında azraili beklemek gördüyseniz:

  • Maddi yönden zorlanıyorsunuz.

Kahve falında mezarlıkta beklemek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında cenaze beklemek yaşamının belli bir düzene oturacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına işarettir.

Kahve falında azraili beklemek uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşını beklemek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü beklemek şanslı günlerin kapıda olduğuna, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölümü beklemek bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında polis beklemek hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına yorulur.

Kahve falında görücü beklemek hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, küskünlük yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir