AnaSayfa / Genel / Kahve falında bankada sıra beklemek

Kahve falında bankada sıra beklemek

Kahve falında bankada sıra beklemek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına inanılır.

Kahve falında bankada sıra beklemek gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizin de desteğiyle cazibeniz artıyor.

Kahve falında banka sırası beklemek evini ve ailesini unutacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine inanılır.

Kahve falında bankada sıra beklemek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, terfi alamayacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalet sırası beklemek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalet eder.

Kahve falında ekmek sırası beklemek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalette sıra beklemek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına tabir olunur.

Kahve falında doktorda sıra beklemek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüm sırası beklemek hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüs sırası beklemek kendinden emin adımlar atacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir