AnaSayfa / Genel / Kahve falında haber beklemek

Kahve falında haber beklemek

Kahve falında haber beklemek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, nice noksanlık içinde olduğuna, parasının ve malının eksilmeyeceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında haber beklemek gördüyseniz:

  • Hayatınızda fark yaratabilecek teklifleri dikkatli şekilde ele almalısınız.

Kahve falında eski sevgiliden haber beklemek bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında beklediği haberi almak tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden haber beklemek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden haber beklemek maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüm haberi beklemek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında haber beklemek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında evde beklemek sorunları ortadan kaldıracağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine inanılır.

Kahve falında otogarda beklemek gönlünce bir hayat süreceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir