AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek beklemek

Kahve falında erkek beklemek

Kahve falında erkek beklemek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek beklemek gördüyseniz:

  • Farklı düşünceler nedeniyle arkadaşlık ilişkilerinizde iniş çıkışlar söz konusu olabilir.

Kahve falında erkek beklemek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin beklediğini görmek işinde itibar edineceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek bebek beklemek karasızlık yaşayacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına yorulur.

Kahve falında tren istasyonunda beklemek tartışmalı durumların sona ereceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında belediye otobüsü beklemek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok güzel adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında bir yerde beklemek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında birinin gelmesini beklemek kurtuluşa kavuşacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ölmesini beklemek eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir