AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını avret yerini görmek

Kahve falında başkasını avret yerini görmek

Kahve falında başkasını avret yerini görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, can bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını avret yerini gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinizi yeni bir forma sokmanıza yardım edecek bir fırsat doğabilir.

Kahve falında babanın avret yerini görmek işlerindeki bereketin kaçacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına alamet eder.

Kahve falında babasının avret yerini görmek imkânsızlıklarının biteceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir kadının avret yerini görmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızının avret yerini görmek sırların ortaya çıkmasına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine işarettir.

Kahve falında ölünün avret yerini görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında avret yerini öpmek güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avret yerini örtmek daha çok saygı ve destek göreceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi avret yerini kıllı görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir