AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak akarsu görmek

Kahve falında sıcak akarsu görmek

Kahve falında sıcak akarsu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında sıcak akarsu gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı girişimleriniz olabilir.

Kahve falında sıcak akarsu görmek keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına inanılır.

Kahve falında berrak akarsu görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına inanılır.

Kahve falında donmuş akarsu görmek rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında akarsuyun içinden geçmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akan akarsu görmek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akarsuda balık görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akarsuda balık tutmak hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, şansının bahtının açılacağına alamet eder.

Kahve falında köpüklü akarsu görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir