AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsudan düşmek

Kahve falında akarsudan düşmek

Kahve falında akarsudan düşmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, çok zor günler geçirileceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akarsudan düşmek gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi kafanızda tam olarak belirlemeden veya netleştirmeden başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında akarsudan düşmek hastalıklarının son bulacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında akarsuya düşmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine delalettir.

Kahve falında akarsudan balık tutmak bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akarsuda balık avlamak konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akarsuda çamaşır yıkamak zorlukların son bulacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında köpüklü akarsu görmek halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı akarsu görmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli akarsu görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir