AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğe su içmek

Kahve falında bir erkeğe su içmek

Kahve falında bir erkeğe su içmek atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, emeklerinin heba olacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, işlerin açılacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe su içmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle olan uyumunuzu korumanız, olumlu ortak girişimlerde bulunmanızı sağlar.

Kahve falında erkek elinden su içmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeğe su içmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin elinden su içmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında erkeğin elinden su içmek hayırlı haberler alacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğe su içmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğuna su içmek hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında turp suyu içmek alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şişeyle su içmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir