AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsular görmek

Kahve falında akarsular görmek

Kahve falında akarsular görmek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına inanılır.

Kahve falında akarsular gördüyseniz:

  • Yıldızların üzerinizdeki olumlu etkileri nedeniyle çevrenizde popülariteniz iyice artacak.

Kahve falında büyük akarsu görmek fakir çocukları giydireceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına delalet eder.

Kahve falında akarsudan su içmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında mavi akarsu görmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya yorulmaktadır.

Kahve falında akarsu üzerinde yürümek bilmediği duyguları tadacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına delalet eder.

Kahve falında duru akarsu görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında akan akarsu görmek ruhen güzelleşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında akarsuda bulaşık yıkamak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında akarsuda balıklar görmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir