AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsuda yürümek

Kahve falında akarsuda yürümek

Kahve falında akarsuda yürümek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, arzularına kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında akarsuda yürümek gördüyseniz:

  • Romantik bir randevu ya da görüşme hayata iyimser bakmanızı sağlayabilir.

Kahve falında akarsuyun içinde yürümek güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, prestij kaybı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akarsu üzerinde yürümek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akarsuda yürümek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine delalettir.

Kahve falında akarsu içinde yürümek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akarsuya dalmak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına alamet eder.

Kahve falında akarsuda yüzdüğünü görmek şansının döneceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına alamet eder.

Kahve falında akarsuya atlamak geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına yorulur.

Kahve falında deniz ve akarsu görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir