AnaSayfa / Genel / Kahve falında mübarek birinin elini öpmek

Kahve falında mübarek birinin elini öpmek

Kahve falında mübarek birinin elini öpmek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, umutsuz olacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mübarek birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Katılımcı olmalı, ekip çalışmalarına yatkın şekilde ilerlemelisiniz.

Kahve falında mübarek birinin elini öpmek bir koyduğu işten üç alacağına, işiyle nam salacağına alamet eder.

Kahve falında mübarek bir yer görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, yeteneklerini geliştirmeye delalettir.

Kahve falında mübarek yere gitmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına tabir olunur.

Kahve falında mübarek su içmek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına yorulur.

Kahve falında mübarekleri görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına yorulur.

Kahve falında mübarek gece görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mübarek bir insan görmek yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında mübarek birinin mezarını görmek atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir