AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğretmen eli öpmek

Kahve falında öğretmen eli öpmek

Kahve falında öğretmen eli öpmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öğretmen eli öpmek gördüyseniz:

  • Sektörünüzden kişilerle veya meslektaşlarınızla iletişiminiz artıyor, yeni iş birlikleri içerisine girebilirsiniz.

Kahve falında öğretmen eli öpmek çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına inanılır.

Kahve falında öğretmenin el öpmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına yorulur.

Kahve falında öğretmeninin elini öpmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, borçlarının artacağına delalettir.

Kahve falında öğretmen elini öpmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında öğretmenin elini öpmek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında öğretmen öpmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine delalettir.

Kahve falında öğretmenini öpmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öğretmeni öpmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, sorunlarının birken beş olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir