AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir demet pembe gül görmek

Kahve falında bir demet pembe gül görmek

Kahve falında bir demet pembe gül görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir demet pembe gül gördüyseniz:

  • Sezgilerinize kulak verin.

Kahve falında bir demet pembe gül görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, başarı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında gül demeti görmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir demet kırmızı gül almak kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında demet beyaz gül görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı demet gül görmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı gül demeti almak hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında demet gül görmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında gül demeti almak kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir