AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül demeti almak

Kahve falında gül demeti almak

Kahve falında gül demeti almak kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, de rahatının yerine geleceğine, işlerinin gerileyeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına işarettir.

Kahve falında gül demeti almak gördüyseniz:

  • Hızlı kararlar almak bazı konularda size kaybettirebilir.

Kahve falında bir demet gül almak psikolojik olarak düzeleceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı gül demeti almak sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında demet gül görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında bir demet beyaz gül görmek maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında bir demet kırmızı gül görmek yüzünün her daim güleceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gül demeti almak hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine yorulur.

Kahve falında beyaz gül demeti görmek rahat bir hayata sahip olunacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı demet gül görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir