AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsuyun içinde olmak

Kahve falında akarsuyun içinde olmak

Kahve falında akarsuyun içinde olmak yıkılacağına, üzüleceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, makamını garantileyeceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akarsuyun içinde olmak gördüyseniz:

  • Yükü birlikte çalıştığınız kimselere yıkmaktasınız.

Kahve falında akarsuyun içinde balık görmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında akarsuyun içinde olmak büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına delalettir.

Kahve falında akarsu içinde yürümek kazançlı işlere yatırım yapacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akarsuyun içinde yürümek işinde büyük zaferler elde edeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında akarsu içinde yılan görmek kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına alamet eder.

Kahve falında akarsuyun içinde görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akarsuyun içinden geçmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akarsu içinde balık görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir