AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağı tırmanmak

Kahve falında dağı tırmanmak

Kahve falında dağı tırmanmak işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, kişinin malını kaybedebileceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında dağı tırmanmak gördüyseniz:

  • Yeni keşifler yapabilir, yeni yerler görebilir, yeni alanlara açılabilirsiniz.

Kahve falında sevgiliyle dağa tırmanmak alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında dağlara tırmanmak maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında karda dağa tırmanmak kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek dağa tırmanmak büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına işarettir.

Kahve falında dik dağa tırmanmak kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına delalet eder.

Kahve falında karlı dağa tırmanmak sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına rivayet eder.

Kahve falında karlı dağın tepesine tırmanmak sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında dağa zirveye tırmanmak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, maddi varlığının çoğalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir