AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla dağa tırmanmak

Kahve falında arabayla dağa tırmanmak

Kahve falında arabayla dağa tırmanmak imkânlarının azalacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, yükseleceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla dağa tırmanmak gördüyseniz:

  • Aslında sinirsel patlamalar yaşamanız daha iyi olabilir çünkü bunu yapmazsanız içine kapanık bir yapıya girebilir sevdiklerinizden duygusal olarak uzaklaşabilirsiniz.

Kahve falında arabayla dağa tırmanmak sağlığını da kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buz dağına tırmanmak sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, önün açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dik bir dağ tırmanmak kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağa tırmanmak ve inmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının dağa tırmandığını görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hira dağına tırmanmak çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına delalettir.

Kahve falında dağa tırmanmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine delalet eder.

Kahve falında dik dağa tırmanmak askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir