AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsuda boğulmak

Kahve falında akarsuda boğulmak

Kahve falında akarsuda boğulmak işlerinin zarara uğrayacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında akarsuda boğulmak gördüyseniz:

  • Değiştirilmesi zor olayları gözünüzde büyütmeniz size rahatsızlık verebilir.

Kahve falında akarsuda boğulmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında bulanik akarsu görmek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına işarettir.

Kahve falında barış akarsuyu görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine işaret eder.

Kahve falında evin içinde akarsu görmek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında akarsuda yüzdüğünü görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, neredeyse kahrolacağına rivayet eder.

Kahve falında akarsudan geçtiğini görmek derin bir nefes alacağına, çabalarının boşa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında akarsuda balık avlamak işlerin sürekli büyüyeceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında akarsudan karşıya geçmek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir