AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde serçe görmek

Kahve falında evde serçe görmek

Kahve falında evde serçe görmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, çok mutlu olunacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, iş projelerinin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde serçe gördüyseniz:

  • Kavramsal değil pratik odaklı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında serçenin eve girdiğini görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında evde serçe kuşu görmek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına delalettir.

Kahve falında evde serçe görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve serçe girdiğini görmek dualarının gerçekleşeceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına işaret eder.

Kahve falında serçe parmakta yüzük görmek zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında uçan serçe görmek ele geçen kazancın azalacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine inanılır.

Kahve falında serçenin uçtuğunu görmek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, çok büyük bir rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında serçe eti görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir