AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçe görmek

Kahve falında serçe görmek

Kahve falında serçe görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında serçe gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ilişkin sırları paylaşmanız maddi manevi sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında mavi serçe görmek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine işaret eder.

Kahve falında iki tane serçe görmek imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında serçe parmak mutlu ve huzurlu biri olacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine inanılır.

Kahve falında serçe kuşu yavrusu görmek kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında serçeyi serbest bırakmak elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında serçe sesi duymak hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir çift serçe görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında serçenin eve girdiğini görmek yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir