Kahve falında askerlerle namaz kılmak

Kahve falında askerlerle namaz kılmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, yeni ev eşyaları alınacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, eğlenceli ortamlara gireceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında askerlerle namaz kılmak gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurmaya meyillisiniz.

Kahve falında asker olup namaz kılmak sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında askerlerle namaz kılmak iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına delalet eder.

Kahve falında askerde namaz kılmak yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, kafasının da rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında karın üstünde namaz kılmak yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına delalet eder.

Kahve falında kıbleye arkasını dönerek namaz kılmak gelişim içine girileceğine, güven kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta namaz kıldığını görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, birikiminin artacağına tabir olunur.

Kahve falında cuma namazı kıldırmak bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, malın bereketinin artmasına delalet eder.

Kahve falında babasının namaz kıldığını görmek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, kazancının da eksilmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top