AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek binaya tırmanmak

Kahve falında yüksek binaya tırmanmak

Kahve falında yüksek binaya tırmanmak zor ve kötü günlerden geçeceğine, çok zor bir duruma düşeceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, onurlu bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, çok hayırlı haberler alacağına delalettir.

Kahve falında yüksek binaya tırmanmak gördüyseniz:

  • Siz evli bir kadınsanız evinizde çok hızlı müdahale edilmesi gereken bazı durumlar olabilir.

Kahve falında yüksek binaya tırmanmak evlatların hayırsız çıkacağına, hak yoluna döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir binaya tırmanmak elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına delalet eder.

Kahve falında bir binaya tırmanmak kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında binadan tırmanmak üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında binaya tırmanmak elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına yorulur.

Kahve falında binalara tırmanmak bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında binaya tırmandığını görmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, maddi gücünün azalacağına delalettir.

Kahve falında bina tırmanmak kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir