AnaSayfa / Genel / Kahve falında bina tırmanmak

Kahve falında bina tırmanmak

Kahve falında bina tırmanmak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, üzüntülerin son bulacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine delalettir.

Kahve falında bina tırmanmak gördüyseniz:

  • Hiç bir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Kahve falında bir binaya tırmanmak ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, adeta havalara uçacağına işarettir.

Kahve falında binaya tırmandığını görmek kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında binalara tırmanmak hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, işinde terfi alacağına işarettir.

Kahve falında yüksek binaya tırmanmak tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına alamet eder.

Kahve falında binadan tırmanmak kalkınacağına, ilerleyeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına inanılır.

Kahve falında bina tırmanmak kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binaya tırmanmak kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında binaya tırmanmak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir