AnaSayfa / Genel / Kahve falında binaya tırmandığını görmek

Kahve falında binaya tırmandığını görmek

Kahve falında binaya tırmandığını görmek işinden ve parasından olacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine rivayet eder.

Kahve falında binaya tırmandığını gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan bahanelerden uzak durmalısınız.

Kahve falında yüksek binaya tırmanmak sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına inanılır.

Kahve falında binaya tırmandığını görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine delalet eder.

Kahve falında bina tırmanmak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir binaya tırmanmak işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında binadan tırmanmak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine alamet eder.

Kahve falında binaya tırmanmak kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine delalettir.

Kahve falında bir binaya tırmanmak önüne çıkan engellerden yılmayacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında binalara tırmanmak durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir