AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir binanın altında kalmak

Kahve falında bir binanın altında kalmak

Kahve falında bir binanın altında kalmak sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bir binanın altında kalmak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin yerli yerine oturmadığını düşünüyorsanız, işleri başka bir tarihe erteleyebilir veya farklı bir yöntemle devam edebilirsiniz.

Kahve falında bir binanın altında kalmak kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yıkılan binanın altında kalmak bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında binanın altında kalmak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına inanılır.

Kahve falında bina altında kalmak büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında binada mahsur kalmak güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, batıl amele yorulur.

Kahve falında deniz suyu altında kalmak hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında suyun altında kalmak onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, hatalı yollara gireceğine alamet eder.

Kahve falında arabanın altında kaldığını görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir