AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bebek öldürmek

Kahve falında bir bebek öldürmek

Kahve falında bir bebek öldürmek ekmek kapılarının kapanacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir bebek öldürmek gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı yaratabilecek plan ya da projelerle ilgilenirken dahi liderlik pozisyonunuzu korumanızda fayda var.

Kahve falında bebek öldüğü görmek çok dikkat çekeceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine alamet eder.

Kahve falında bebek öldürmek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına delalettir.

Kahve falında başkasının bebeğinin öldüğünü görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, karamsar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile olduğunu bebeğin öldüğünü görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğini öldürmek elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeği öldürmeye çalışmak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin öldüğünü görmek ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğan bebeğin öldüğünü görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir