AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğini öldürmek

Kahve falında bebeğini öldürmek

Kahve falında bebeğini öldürmek dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, istediği makama geleceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına, giderlerin artış göstereceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğini öldürmek gördüyseniz:

  • Geyik muhabbeti eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında bir bebek öldürmek iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine işarettir.

Kahve falında ikiz bebeklerden birinin öldüğünü görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine inanılır.

Kahve falında bebek öldüğü görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, daima afiyette olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamileyken bebeğin öldüğünü görmek partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğinin karnında öldüğünü görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin bebek öldürdüğünü görmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeği öldürmek zengin için yoksulluğa, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına işarettir.

Kahve falında başkasının bebeğinin öldüğünü görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir