AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğan bebeğin öldüğünü görmek

Kahve falında yeni doğan bebeğin öldüğünü görmek

Kahve falında yeni doğan bebeğin öldüğünü görmek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, yeni yerler göreceğine, işlerin hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında yeni doğan bebeğin öldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla baskı uygulamamaya veya ısrarcı olmamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında yeni doğan bebeğin öldüğünü görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan bir bebeğin öldüğünü görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına işarettir.

Kahve falında yeni doğan bebek bulmak fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına delalettir.

Kahve falında yeni doğan bebeği dişli görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan bebeğin konuştuğunu görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan bebek görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğan bebeğin dişlerini görmek maddi zarara uğrayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında yeni doğan hasta bebek görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir