AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bebeğinin öldüğünü görmek

Kahve falında başkasının bebeğinin öldüğünü görmek

Kahve falında başkasının bebeğinin öldüğünü görmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının bebeğinin öldüğünü gördüyseniz:

  • İnsanlar hakkındaki fikirlerinizi açıkça söylemekten kaçınmalısınız.

Kahve falında bebeği ölmek görme ve alma şansına sahip olacağına, şansının hep açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek öldüğünü görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir bebek öldürmek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında birinin bebek öldürdüğünü görmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan bebeğin öldüğünü görmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına işaret eder.

Kahve falında ikiz bebeklerin öldüğünü görmek daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına delalettir.

Kahve falında eşinin bebek öldürdüğünü görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında öldürülmüş bebek görmek yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir