AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile olduğunu bebeğin öldüğünü görmek

Kahve falında hamile olduğunu bebeğin öldüğünü görmek

Kahve falında hamile olduğunu bebeğin öldüğünü görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında hamile olduğunu bebeğin öldüğünü gördüyseniz:

  • Eskiye bağlı kalmak zor olabilir.

Kahve falında hamile olduğunu bebeğin öldüğünü görmek yeni bir yol tutulacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamileyken bebeğin öldüğünü görmek borçlarının azalacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında hamile kedi öldürmek evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine delalettir.

Kahve falında hamile eşinin öldüğünü görmek ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine işarettir.

Kahve falında hamile birinin öldüğünü görmek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında hamile kadını öldürmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine işarettir.

Kahve falında hamile bir kadını öldürmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir