AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek öldürmek

Kahve falında bebek öldürmek

Kahve falında bebek öldürmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine işarettir.

Kahve falında bebek öldürmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size yardım etmesine izin vermelisiniz.

Kahve falında ölmek üzere olan bebek görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni doğan bebeğin öldüğünü görmek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yanlışlıkla bebek öldürmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında öldürülmüş bebek görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir bebeği öldürdüğünü görmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeği öldürmeye çalışmak güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına yorulur.

Kahve falında karnında bebeğin öldüğünü görmek aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında bir bebeğin öldüğünü duymak artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir