AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe su içmek

Kahve falında bebeğe su içmek

Kahve falında bebeğe su içmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğe su içmek gördüyseniz:

  • Yoksa işleriniz olumsuz yönde etkilenecek.

Kahve falında bebeğe su içmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir bebeğe su içmek sorunların hallolacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında erkek bebeğe su içmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğe ilaç içmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine yorulur.

Kahve falında nehirden su içmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, sevineceğine ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında berrak su içmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle su içmek güzel günlerin yaşanacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tastan su içmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir