AnaSayfa / Genel / Kahve falında borudan su içmek

Kahve falında borudan su içmek

Kahve falında borudan su içmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, çok üzüleceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, dişe diş savaşacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, mutluluk ve huzur bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında borudan su içmek gördüyseniz:

  • Eğitimsel çalışmalar ya da felsefik inançlarınızı gözden geçirmeniz gelecek projelerinize perspektif kazandırmanızı sağlayabilir.

Kahve falında borudan su içmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine rivayet eder.

Kahve falında su borusu döşemek başarılarının her geçen gün artacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına işarettir.

Kahve falında borudan akan su görmek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında patlak su borusu görmek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında su borusu görmek hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında borudan su fışkırdığını görmek parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında patlamış su borusu görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında patlayan su borusu görmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir