AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadehten su içmek

Kahve falında kadehten su içmek

Kahve falında kadehten su içmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, makamının yükseleceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, daha fazla yakınlaşacağına delalet eder.

Kahve falında kadehten su içmek gördüyseniz:

  • Sabit fikirli veya inatçı kişiler sabrınızı zorlayabilir.

Kahve falında kadehten su içmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine işarettir.

Kahve falında bir kadeh içki içmek borçlarının hafifleyeceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına delalettir.

Kahve falında kadehle şarap içmek istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine tabir olunur.

Kahve falında kadehte kırmızı şarap içmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında boş kadeh görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam kadeh görmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında şarap kadehi görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine işaret eder.

Kahve falında kadeh kırmak göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir