AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bayanla tanışmak

Kahve falında bir bayanla tanışmak

Kahve falında bir bayanla tanışmak onlar tarafından yüceltileceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine inanılır.

Kahve falında bir bayanla tanışmak gördüyseniz:

  • Kendi kararlarınıza fazla güvenmemelisiniz.

Kahve falında bayanla tanışmak dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında bir bayanla tanışmak rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında yabancılarla tanışmak isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ailesiyle tanışmak zengin olunacak bir işe girileceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında güzel kadınla tanışmak aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına yorulur.

Kahve falında otobüste biriyle tanışmak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin ailesiyle tanışmak zenginlik ve bolluk içinde olacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin babasıyla tanışmak doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir