AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancılarla tanışmak

Kahve falında yabancılarla tanışmak

Kahve falında yabancılarla tanışmak başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancılarla tanışmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler durumunuzu, stratejilerinizi veya bazı seçimlerinizi tekrar gözden geçirmenizi rica edebilirler.

Kahve falında yabancılarla tanışmak aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına inanılır.

Kahve falında evde yabancılar görmek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına yorulur.

Kahve falında yabancılar görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancılarla yolculuk yapmak bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında yabancılarla yemek yemek onlara hocalık edeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancılarla konuşmak iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin ailesiyle tanışmak faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızın ailesiyle tanışmak yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir