AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin babasıyla tanışmak

Kahve falında sevgilinin babasıyla tanışmak

Kahve falında sevgilinin babasıyla tanışmak kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, günlerinin güzelleşeceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin babasıyla tanışmak gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren aldatıcı kişiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında sevgilinin babasıyla tanışmak kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşının babasıyla tanışmak hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin ailesiyle tanışmak sırrın kimselere söylenmeyeceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilisinin ailesiyle tanışmak büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin annesiyle tanışmak çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisiyle tanışmak tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin ailesiyle tanışmak karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızla tanışmak takdir görecek pek çok iş yapacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir