AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüste biriyle tanışmak

Kahve falında otobüste biriyle tanışmak

Kahve falında otobüste biriyle tanışmak bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, çok yoğun çalışacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında otobüste biriyle tanışmak gördüyseniz:

  • Başarabileceklerinizin farkına varmalısınız.

Kahve falında otobüste biriyle tanışmak ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yakışıklı biriyle tanışmak büyük maddi zararlara uğrayacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşla tanışmak her zaman çok üzgün olacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeklerle tanışmak geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yabancılarla tanışmak yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında tanışmak istediğin birini görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir adamla tanışmak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı kızla tanışmak bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir