AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ailesiyle tanışmak

Kahve falında birinin ailesiyle tanışmak

Kahve falında birinin ailesiyle tanışmak büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, bol rızık sahibi olunacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ailesiyle tanışmak gördüyseniz:

  • Yeni bir karşıcins ilişkisi başlatabilir, aşık olabilirsiniz.

Kahve falında ailesiyle tanışmak anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin ailesiyle tanışmak aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ailesiyle tanışmak yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, zor bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin insanın ailesiyle tanışmak maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında erkeğin ailesiyle tanışmak kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeğin ailesiyle tanışmak etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin ailesiyle tanışmak bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına alamet eder.

Kahve falında aileyle tanışmak aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir