AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinin ailesiyle tanışmak

Kahve falında sevgilisinin ailesiyle tanışmak

Kahve falında sevgilisinin ailesiyle tanışmak sırtındaki yükten kurtulacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, kısmet alacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisinin ailesiyle tanışmak gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen fikirler sizi olağanüstü bir çaba göstermenize neden olabilir.

Kahve falında eski sevgilinin ailesiyle tanışmak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin ailesiyle tanışmak kişinin geri planda kalacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisinin ailesiyle tanışmak hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının ailesiyle tanışmak iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında erkek arkadaşının ailesiyle tanışmak kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızın ailesiyle tanışmak tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin ailesiyle tanışmak makam ve rızık sağlayacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşın ailesiyle tanışmak başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir