AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bayanı kovalamak

Kahve falında bir bayanı kovalamak

Kahve falında bir bayanı kovalamak huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, o kapıyı kapatacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine yorulur.

Kahve falında bir bayanı kovalamak gördüyseniz:

  • Duygusal konularda karar almakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında bir bayanı kovalamak iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dana kovaladığını görmek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşek arısı kovalamak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıçan kovalamak ününü ülke dışına taşıyacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birbirini kovalamak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına inanılır.

Kahve falında maymun kovaladığını görmek büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytan kovalamak işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akrebin kovaladığını görmek problemlerin çözüme kavuşacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir