AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytan kovalamak

Kahve falında şeytan kovalamak

Kahve falında şeytan kovalamak şeytana uyacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, alın terinin karşılığını alacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytan kovalamak gördüyseniz:

  • Planlar hızlı değişiklikler gerektiriyor.

Kahve falında şeytanın kovaladığını görmek hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şeytanı kovaladığını görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeytan kovaladığını görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine delalettir.

Kahve falında şeytanı kovalamak yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, gelecekte yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında şeytan kovalamak sevginin ve huzurun hâkim olacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında aslanı kovalamak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tilkinin kovaladığını görmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin sizi kovaladığını görmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir