AnaSayfa / Genel / Kahve falında bavulda para görmek

Kahve falında bavulda para görmek

Kahve falında bavulda para görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, kasasının daha çok para dolacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bavulda para gördüyseniz:

  • Başkalarını mutlu etmekten keyif alabilirsiniz.

Kahve falında bavul içinde para görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına tabir olunur.

Kahve falında bavulda para görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına delalet eder.

Kahve falında bir bavul para görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bavulla para görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bavul dolusu para görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında bavulunu kaybettiğini görmek oğlu evli ise boşanacağına, en yukarılara çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık bavul görmek aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bavul açmak zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir