AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğe tükürmek

Kahve falında köpeğe tükürmek

Kahve falında köpeğe tükürmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, işlerinin de rast gideceğine alamet eder.

Kahve falında köpeğe tükürmek gördüyseniz:

  • Tamamlayıcı, sağlamlaştırıcı veya onarıcı fikirleriniz olabilir.

Kahve falında köpek tükürmek sırların ortaya çıkmasına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğe tükürmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına alamet eder.

Kahve falında yüzüne tükürmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bardağa tükürmek mutlu olacağına ve güleceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından et tükürmek sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yere tükürdüğünü görmek kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin yüzüne tükürmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suya tükürmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir