AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya yön vermek

Kahve falında suya yön vermek

Kahve falında suya yön vermek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, hem de çok üzüleceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suya yön vermek gördüyseniz:

  • Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri çevrenizdeki insanlardan yardım alarak çözümleyebilirsiniz.

Kahve falında suya yön vermek aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akan suyun yönünü değiştirmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yanlış yöne doğru namaz kılmak çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yönleri görmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına işaret eder.

Kahve falında ters yönde yürümek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ters yönde araç kullanmak şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yön tarif etmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, rızkın gittikçe azalacağına yorulur.

Kahve falında kuzey yönünü görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, maddi gücünün artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir