AnaSayfa / Genel / Kahve falında namazı ters yönde kılmak

Kahve falında namazı ters yönde kılmak

Kahve falında namazı ters yönde kılmak zorlukları atlatacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, içinin ferahlayacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında namazı ters yönde kılmak gördüyseniz:

  • Sonlanmalar veya sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında ters yönde namaz kılmak buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ters yöne namaz kılmak çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına inanılır.

Kahve falında namazı ters yönde kılmak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıbleye ters yönde namaz kılmak çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanlış yöne doğru namaz kılmak onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanlış yönde namaz kılmak yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla ters yöne girmek durulacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ters yönde gitmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir