AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan yönetici görmek

Kahve falında bayan yönetici görmek

Kahve falında bayan yönetici görmek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, işlerini düzene sokacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, huzur içinde yaşayacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında bayan yönetici gördüyseniz:

  • Belli bilgileri es geçerseniz veya güvenilir kaynaklardan gelenlere öncelik tanıyorsanız, yakında bir direniş ya da muhalefetle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bayan yönetici görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, tartışmalı bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında yöneticiler görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında yönünü kaybetmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında akan suyun yönünü değiştirmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yöneticiyle konuşmak olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında suya yön vermek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ters yönde gitmek haksızlığa uğrayacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında yön tarif etmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir