AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada sivilce sıkmak

Kahve falında aynada sivilce sıkmak

Kahve falında aynada sivilce sıkmak etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ekmeğinin verimli olacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aynada sivilce sıkmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşabilir, birlikte zaman geçirmekten hoşlandığınız kişileri ziyaret edebilir, yolculuk yapabilir veya bir topluluk aktivitesine dahil olmanızı sağlayabilecek planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında aynada sivilce sıkmak maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, bir organizasyona katılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının sivilcesini sıkmak projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin sivilcesini sıkmak hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının sivilce sıkmak maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iltihaplı sivilce sıkmak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında kendi sivilceni sıkmak her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, daha rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burunda sivilce sıkmak işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına delalettir.

Kahve falında büyük sivilce sıkmak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir